Saturday, February 4, 2012

AT ELEVENTH HOUR :D

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua :)
hari ini kita terus kepada topik aku , iaitu 'AT ELEVENTH HOUR' ataupun yang lebih femes sebagai WAKTU LAST MENET/*minute .

Aku nak cerita apa yang aku pernah buat waktu saat saat genting . tak kira lah dalam apa apa keadaan sekalipun . and for sure , memang AWKYARDD ! HAHA .

#1 Nak exam dah jap lagi !
Kelam kabut bukak buku nak tengok balik tajuk apa yang terlintas . kalau terdengar orang lain dok bincang sal yang tu *tambah tambah benda yang aku tak tau , kalut pi dengar sekali . huhh .

#2 Tak sempat makan breakfast/makan .
Grab apa yang boleh di grab kat dapur . makan dalam kereta :)) haha .

#3 Kasut basah ! *dan nak pakai jugak Xp
Hair dryer ? sudah semestinya ! atau pun , letak bawah peti ais atau atas tempat aircond tu . (bukan atas aircond , tapi tempat yang kat luar rumah yang untuk aircond tu) *sighh -tak tau nak explain . dan , kalau tak sempat jugak , pakai ja wat tak heran dan jemur kan di tempat menunggu nanti / dok tempat panas :)

#4 Tudung tak finish lagi ! muka tak touch up lagi !
Ni kalau nak kuar pegi jalan jalan . actually , aku tak pakai make up . so tacap tacap *touchup ni aku tak risau sangat . reduce masa :) tapi part tudung tu kalau tak sempat , ambik pin dua tiga biji , pakai dalam kereta :) before kuar tu pakai gitu gitu ja . *serabai .

Cukup dah kot . kelam kabut sangat sampai macam tu . semua orang macam tu ka ? ka , aku sorang ? dak kot . kalau yaa , aku unik lah . tak gitu ? HAHA

Bai bai . Okayy , aku pelik sikit sikit :)

p/s : share my story . boleh kan ? i'm wondering if yours as same as mine :)