Sunday, June 16, 2019

SCROLL FON JE BOLEH DAPAT DUIT! CARA MUDAH SAMBIL BACA SAMBIL DAPAT DUIT 🤑

Hai!

Harini aku nak share pasal satu apps ni. App ni lebih kurang mcm blog-blog yg ada cerita pasal makanan, isu hot, selebriti, dan macam-macam info yang menarik. So drp korg baca new kat blog lain atau fb, baik korg baca dekat CASHZINE sebab setiap kali korg baca, korg akan generate coins dan coins tu boleh tukar jadi duit tau?! Serious tak tipu. Ada yg sehari boleh dapat sampai RM400, pastu ada yg dapat total RM10k guna CASHZINE ni. Scroll-scroll ja boleh dapat duit. Best kan? Meh aku ajar korg step by step utk guna CASHZINE.



Step 1: Korg kena install app CASHZINE from App Store ataupun Play Store. Iphone boleh, android pun boleh. Free ja jangan risau. Tak kena bayar apa-apa pun.



Step 2: Lepas download, korg kena sign up akaun korg. Isi ja maklumat yg kena isi. Pastu jangan lupa enter invitation code tu! Kalau tak letak, coin korg 0 la. Kalau letak dapat free 800 coins! Kalau cukup 1000 coins dah boleh cash out duit 😱 Takdak invitation code? Boleh guna invitation code aku: 1396940. Tak rugi pun, untung lagi adala sbb automatic dah dapat 800 coins.



Step 3: Lepas dah masukkan invitation code: 1396940, korg boleh start baca post. Post dalam tu ada banyak kategori. Korg boleh pilih apa yg korg suka, isu hot, fun, kesihatan, makanan, lifestyle semua ada. Lepas pilih kategori yg korg suka, korg pilih ja mana2 post yg korg nak baca. Kalau taknak baca pun takpa, pilih ja mana2 utk buka post tu.


Step 4: Dah pilih tajuk yg korg suka? Contohnya post tentang Chocolate Pie McD yg tgh viral skrg ni.  Pastu baca lah ataupun scroll ja. Scroll pastu korg akan nampak bahagian tepi bawah tu ada tunjuk +5. Korg scroll2/baca sampai la penuh benda tu. Sekali penuh korg akan dapat 5 coins! Kalau dah habis baca article tu, boleh pilih tajuk lain. Kalau malas, boleh je scroll atas, bawah banyak2 kali, coins tetap naik! Kalau nak lagi cepat coin naik, korg boleh share post ni suruh kawan korg baca. Boleh share di FB, WeChat dan mana2 ja lah.  Nnt korg dapat ganjaran tau kalau kawan2 pun pakat baca. 



Step 5: Dah buat step atas? Once korg dah dapat banyak coins, korg boleh redem sebagai duit sebenar. Senang kan? Tapi kena scroll dan share selalu lah. Alang2 asyik scroll FB, Twitter ja apa kata skrg scroll CASHZINE boleh dapat duit. Sikit-sikit lama2 jadi bukit. Tengok gambar bawah utk tengok nilai coin bila tukar jadi duit. So CASHZINE ni boleh jadi sumber pendapatan passive dan di mana2 ja korg boleh scroll. Sambil tunggu bas, train, dalam kelas, tunggu order makan, boring-boring boleh guna CASHZINE ni. 


Step 6: Dah habis setakat step 5 ja tapi Step 6 ni berdasarkan gambar yg mula2 aku attach dan gambar yg last sekali ni. Korg boleh tgk kedudukan korg kat apps ni jugak. Ranking ni based on brp duit yg korg dpt bila main CASHZINE ni. Yg paling tinggi sekarang sehari RM400. Ranking first utk total income pulak RM10k. Pergh bayangkan guna CASHZINE ni saja dah dapat RM10k!! Dashyat lah 😱

So apa tunggu lagi, jangan lupa install dan guna invitation code: 1396940 utk dapat free 800 coins. 
Byeeeeeeee 😘