Tuesday, December 6, 2011

ZAMAN PERSEKOLAHAN DAH BERAKHIR :')

setelah beberapa bulan lamanya aku tak post apaapa kat blog ni kan ?
hari ni aku stat lain .
mulanya , lepas spm terus nak wat entry baru tapi
tak sempat pulak .
sebab ikot lawatan kelas pegi MELAKA :)
memang penah pegi dah , tapi dengan kawankawan lain sikit rasa .
more enjoyable .
*bukan dengan family tak enjoy , tapi faham2 laa .

bagi aku , dh sekelas , sedorm , seasrama dgn kawankawan aku ,
selama 5 tahun tinggal skali ,
ada jugak 2 tahun kan ,
tapi banyak sangat kenangan laaa !
sebak waktu hari last . waktu habis ja trip pegi MELAKA ,
*baru balik pagi tadi
sorang demi sorang kawan aku drop by kat rumah masingmasing .
sedih gila //

yelakan , memang , before SPM takdandan
bincang dan pikir siapsiap nak wat apa lepas SPM ,
tapi lepas SPM , memang sedih berpisah dengan kawankawan.
lima tahun sebumbung weh ! dah tahu hati budi masingmasing.
tapi , t jumpa lagi kan ?
kat IPTA ka , IPTS ka , Matrik ka . mna la tau kan ?
ataupun kat oversea , lagi best !

hmm , dah dapat kawankawan baru , go on la .
bukan nak lupa kawan lama , tapi nnti mesti lost jugak .
bukan sepenuhnya tapi agak renggang la .
tapi jangan la lupaaa !
*ayat apa ni ?

LASTLY, I HOPE THAT I WILL MEET ALL MY FRIENDS AGAIN AND I DO HOPE I WILL MEET NEW FRIENDS THAT ARE INCREDIBLE AS ALL OF YOU THOUGH IT WON'T BE THE SAME . GOOD LUCK AND MAY OUR JOURNEY IS BLESSED AND OUR RELATIONSHIP WILL NEVER BREAK .

p/s: Hargailah rakanrakan sahabatsahabat kawankawan dan temanteman anda :D