Monday, August 1, 2016

CADAR PATCHWORK DAN KARPET PATCHWORK MURAH!

Hai semua, 
So sekarang saya berbisnes semula. Tapi kali ni lain sikit. Bukan barang mekap etc tapi cadar, karpet, sarung bantal, toto, Narita, kelambu dan macam-macam lagi!

Kedai CITRALADA terletak di Arked Niaga Padang Besar Utara, Perlis. Kalau cuti sekolah, weekend, weekdays pun memang ramai org berpusu-pusu datang mai kedai ni. Like seriously tak tipu. Murah dan kualiti mmg
🌟🌟🌟🌟🌟.
Kualiti, jenis memang sama macam yg kedai over mahal jual, tapi kami jual murah, Kenapa? Sebab kepuasan hati pelanggan adalah matlamat kami. Untung sikit tapi kerap jadi banyak jugak kan? Yayy!


Antara sebab korg kena beli kat sini ialah:
1) Harga yang paling-sangat-terMURAH di pasaran!
2) Terdapat perkhidmatan pos! Kadang-kadang kos bagi postage lebih murah daripada duit perjalanan ke kedai terutamanya yg jauh daripada Perlis.
3) Kualiti yang sangat baik. Dijamin!

Antara produk yg terdapat di CITRALADA adalah:

*Harga yg dipaparkan adalah TERMASUK POS*
Whatsapp 019-454 5480 atau PM page facebook https://www.facebook.com/citraladasales/
untuk pertanyaan dan design yang lebih banyak lagi!

💗 Cadar patchwork (RM120, RM60)

💗 Cadar patchwork Hello Kitty, Cadar patchwork Doraemon (RM110)

💗 Cadar korea + Selimut  (RM65)

💗 Cadar + comforter (RM100)

💗 Carpet patch work (L RM88, M RM78)

💗 Carpet patchwork 3D (L RM95)

💗 Toto Good (RM60)

dan lain lain seperti
💗 Cadar biasa, karpet biasa kelambu cekup, kelambu khemah, kelambu gantung, tikar, toto, narita, tilam bayi, kelambu bayi, sarung bantal dan keperluan rumah yang lain.

Boleh whatsapp ke 019-454 5480 atau pm di facebook kami https://www.facebook.com/citraladasales/

Terima kasih and happy shopping!