Monday, January 9, 2012

BERAT BADAN TIDAK IDEAL ?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera .
tengok tajuk tu ? BERAT BADAN TIDAK IDEAL .
sapa ? aku ? ergh , aku dah cukup makan . makan banyak . selera aku dah tahap craving sekarang .
tapi kenapa BERAT BADAN masih KURANG ?
*genetic kot ? ish , taklah .

Untuk pengetahuan pembaca , tadi aku melawat laman web ni . anda pun patut try . HAHA
Dapat tau BMI kita ;) *wink2 .

Aku dengan yakinnya pegi sebab aku rasa berat badan aku dah normal .
tapi nak tau apa keputusan dia ?

Tinggi : 160
Berat : 46
Umur : 18

*Result : BERAT BADAN KURANG
Berat Ideal : 53 kg

Hahh ?! 53 kg baru ideal ?
okayy , 53-46=7
lagi 7 kg baru ideal ? Homai . kena makan lembu sekoq nih ?
nak increase sekilo pun punya susah . nalahai , ni TUJUH kilo !
nak kena makan weight gain? jauh panggang dari api . takmau ah . tahtah nanti obes pulak .
grrr - - - - seram nih .

Aku rasa dia bohong aku lah . ada pulak aku tak ideal ? ada pulak kena 53 kan ? hoho , blame on that machine . AKU IDEAL :/ oke dahh . hahaha *fakta bukan perasan

p/s : Post ni tentang aku dan tidak mempunyai niat sindiran terhadap orang lain . bui .