Friday, May 27, 2011

addiction !


tertarik ? terlekat ? terpikat ? terminat ? or what ever yg sma dgn addiction lah .
what over there . ce teka addiction apa neyh ?
oke2 . hari ni aku nk tulis sal addiction terhadap sesuatu perkara sehingga menampakkan terlalu obsesss ! contoh terdekat :
*sori la kpd kwn yg dijadikan contoh tu yer .

1. suka pink gila2 smpai semua bnda mostly wrna pink . most of the stuff pink . kbnykan colour addict msty pink punya . ada la jgk sorg classmate aku mnt hijau smpai bnyk bnda hijau .

2. minat korea . masyaallah . yg ni lg laa . smpai knl latar blkg suma . mcm dh jd keluarga dpa . poster / gambar2 lg laa . lagu pulak , penuh mp3 .

3. lagu english . "sume lgu genre apa pn xpa . as long it is english" haha . smpai lgu melayu taktau pun .

tp wlu pape pun , aku support la sp2 yg ada addict kt certain2 things tu . tu tndanya korg support habis habisan or minat gila2 la kn . go on je la eh . aku bkn nk kta kt sp2 tp , smpy skg aku xda bnda yg btol2 aku addicted .

sbb pa eh ? cmna la nk stick to one thing smpai trlalu obses eh ? aku pnah jgk nk try tp tak jd . so aku leh buat kesimpulan yg aku ni universal :)

p/s: org kta aku tak tetap pendirian . sbb tu la kot . korg cmna ?